FAQ

Lees hier veelgestelde vragen

Je vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen. Stuur gerust een WhatsApp bericht of e-mail als je niet de informatie kan vinden die je zoekt.
Is een aanbetaling verplicht?
Ja. Een aanbetaling geldt altijd. De studio moet van te voren geboekt en ook betaald worden. Als je een échte onderdaan bent, is dat voor jou geen probleem. Mijn tijd is kostbaar en Ik wil alleen betrouwbare subs.
Geen aanbetaling betekent dus geen sessie. Alles heeft met vertrouwen te maken en als je Mij al niet vertrouwd omdat ik een aanbetaling vraag, wat doe je hier dan nog? Vertrouwen is de basis van een goede BDSM sessie en D/s.
Aanbetaling kan worden gedaan via bankoverschrijving, giftcard of contant onder het genot van een drankje op jouw kosten.
Kan ik mijn aanbetaling terugkrijgen?
Nee, ik ga ervan uit dat je netjes op tijd komt, op de afgesproken tijd en locatie. Als je binnen 48 uur meldt dat je verhinderd bent, kan je de aanbetaling gebruiken voor een andere keer. Meld je niet minimaal 48 uur van te voren af, vervalt de aanbetaling en zal er bij het boeken van een nieuwe sessie opnieuw een aanbetaling gedaan moeten worden.
Moet ik bevestigen dat de sessie doorgaat?
Ja, om te voorkomen dat ik voor niets naar de studio rij, ben je verplicht om op de dag van de sessie Mij minimaal 4 uur van te voren een bericht te sturen. Doe je dit niet, kan ik er dus niet vanuit gaan dat je aanwezig zal zijn. Als je niets van je laat horen, kom je op de zwarte lijst. Dit betekent dat je geplande sessie vervalt (en daarmee ook je aanbetaling) en dat je niet meer welkom bent voor volgende sessies.
Hoe ziet de sessie eruit?
Elke klant heeft andere behoeften, dus elke sessie is anders. Daarom zal geen enkele sessie hetzelfde zijn. Waar je gegarandeerd op kan rekenen, is dat ik gepassioneerd te werk ga en jouw interesses en (hard)-limits respecteer.
Ik wil geen striemen en blauwe plekken, kan dit?
Ja, hier hou ik rekening mee.
Wat zijn de grenzen van de meesteres?
Jij hebt grenzen en Ik dus ook. Ik ga ten allen tijden gekleed. Dat houd in dat Ik nooit naakt zal zijn. Ik combineer latex, lingerie en leer op een Classy manier. Intimiteit zal bij Mij nooit voorkomen. Wat moet je hieronder verstaan? Geen seks, niet oraal (geven en nemen), niet knuffelen, niet zoenen, niet rimmen, geen blackmail, geen toilet sessies en geen worstelen. Ongevraagd aanraken is per direct beëindiging van de sessie!
Hoe kan ik een sessie boeken?
Het boeken van een sessie kan via het contactformulier. NIET bellen, Ik zal nooit opnemen.
Wat zijn de kosten om een sessie te boeken?
De kosten zijn afhankelijk van de studio die je kiest en hoe lang je wil.
SPNKD: minimaal 2 uur á 269,- per uur
Donna Fiera: minimaal 1 uur á 229,- per uur
Doma: minimaal 1 uur á 219,- per uur
Kan ik Uw slaaf worden?
Dat kan, maar er is uiteraard wel wat voor nodig. Jouw taalgebruik en etiquette is voor Mij belangrijk. Zorg dat je moeite doet om Mij een eerste indruk te geven van wie je bent. Jouw mail moet de volgende elementen bevatten: introductie van jezelf, je ervaring in de BDSM, jouw interesses hierin en je (hard)-limits. Uitgebreide mails hebben mijn voorkeur.
Als er een wederzijdse klik is, is er ruimte om onze D/s verhouding uit te breiden. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij samen naar (fetisj)feestjes kunnen gaan, je helpt in het huishouden, we samen lekker dineren in een luxe restaurant en je zelfs een owned sub kan worden. Dit doe ik slechts met enkele subs en is dus een exclusieve verhouding.
Rectangle