Over Mrs Poppy

Classy. Superieur. Dominant.

Spreek mij aan met Mrs Poppy. Ik ben een jonge Domina en ben in 2017 mijn carrière gaan veranderen en me op BDSM te richten.
Bekend van onder andere
spuiten en slikken logograzia logo
bdsm meesteres poppy ikibarirectangle

‘’Ik voelde me altijd al aangetrokken tot de wereld van BDSM’’

Ik hou van de BDSM-gemeenschap en deel graag mijn kinky kant met jou. Fetisjen zijn er in talloze mogelijkheden, dingen en mensen. Vind je het leuk om mij te leren kennen? Stuur me een beleefd WhatsApp bericht of een e-mail. Misschien zie ik iets in je, misschien niet...
Ik vind het heerlijk om mezelf te ontwikkelen. Eén van mijn huidige interesses is het verdiepen in orthomoleculaire voeding. Daarmee kan ik de beste versie van mezelf creëren door voor mijn lichaam en geest te zorgen.

Ik heb ook een grote liefde voor natuur en dieren. Verder ben ik regelmatig in de gym te vinden om krachttraining te doen.
vector
video interview

Interview Spuiten en Slikken

Bekijk mijn interview met het bekende programma Spuiten en Slikken van BNNVARA. Het interview is al 184.000+ keer bekeken.